Πώληση και Εύρεση Ακινήτων

Διαθέτεις ακίνητο και χρειάζεσαι βοήθεια για την προώθησή του;

Συμπλήρωσε μία αίτηση ανάθεσης, επέλεξε την κατηγορία ακινήτου που διαθέτεις προς πώληση, πρόσθεσε τις  φωτογραφίες, αναλυτικές περιγραφές, ακριβή χαρακτηριστικά και εμείς αναλαμβάνουμε να στο διαφημίσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν.

Ψάχνεις για ακίνητο αλλά δεν έχεις χρόνο να ψάξεις ή δυσκολεύεσαι να διαλέξεις;

Εξερεύνησε τις αμέτρητες επιλογές ακινήτων προς πώληση & βρες το σπίτι που πάντα ονειρευόσουν! Επικοινώνησε μαζί μας τώρα αναφέροντας το/α ακίνητο/α που σε ενδιαφέρουν περισσότερο κι εμείς θα σε φέρουμε σε επαφή άμεσα με τον πωλητή.

Η λύση στην ζωή σου γίνεται ακόμη πιο εύκολη με την apasxolisi.com

Επικοινωνούμε μαζί σας

Όταν δεχτούμε το αίτημα σας για ανάρτηση του ακινήτου σας (αγγελία), θα επικοινωνήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες και εφόσον συμφωνήσετε με τους όρους συνεργασίας, θα αναλάβουμε την προώθηση του ακινήτου σας.

Η δημοσίευση αγγελιών στο site μας, για λόγους εξασφάλισης της ποιότητας του περιεχομένου, γίνεται με αποκλειστικότητα. Με τη φόρμα ανάθεσης μας ενημερώνετε  για το ενδιαφέρον σας να αναθέσετε το ακίνητό σας σε εμάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Η/ΟΙ αγγελία/ες ακινήτου αναρτάται/ώνται άμεσα και διατηρείται/ούνται στην σελίδα μας μέχρι την διεκπεραίωση του πωλητήριου έγγραφου με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα απευθύνονται τηλεφωνικά ή μέσω email  με την σελίδα μας (apasxolisi.com) για κοινοποίηση του αιτήματος στον πωλητή.

EnglishGreek